موکاپات به عنوان اولین اسپرسوساز اجاقی و روگازی اولین بار در سال ۱۹۳۳ توسط لوییجی د پونتی برای آقای آلفونسو بیالتی به ثبت رسید. قهوه سازی کوچک با طراحی هشت ظلعی و مکانیزم ساده خود ؛ در عرض چند دقیقه قهوه اسپرسویی خوب و غنی، تهیه می نماید.
موکاپات به بیان ساده شامل یک دیگ بخار کوچک و یک سبد قهوه است؛ که آب در دیگ بخاربه جوش آمده و با فشار از میان قهوه می گذرد و بدین ترتیب عصاره قهوه بیرون آمده و قهوه اسپرسو آماده برای سرو میگردد. به قهوه ای که توسط موکاپات تهیه می شود ؛ قهوه اسپرسو گفته می شود.
به جوش آمده و با فشار از میان قهوه می گذرد و بدین ترتیب عصاره قهوه بیرون آمده و قهوه اسپرسو آماده برای سرو میگردد. به قهوه ای که توسط موکاپات تهیه می شود؛ قهوه اسپرسو گفته می شود.
برای تهیه قهوه اسپرسو با قهوه ساز موکاپات، در ساده ترین حالت به قهوه آسیاب شده و یک موکاپات و منبع حرارت نیاز دارید. اما می توانید با تهیه یک آسیاب قهوه دستی، دانه های قهوه را قبل از دم آوری، آسیاب نموده تا قهوه ای با عطر و طعم تازه تر بدست آورید.
۱٫ پیمانه کردن قهوه : در ابتدا می توانید با استفاده از سبد موکاپات ، مقدار دانه قهوه را اندازه گیری نمایید. پس سبد قهوه ساز را از دانه قهوه پر کنید.
۲٫ دانه قهوه را در آسیاب قهوه بریزید و با درجه آسیاب متوسط آسیاب نمایید.
۳٫ سبد موکاپات را با قهوه آسیاب شده پر نمایید و در آخر سطح قهوه را با کشیدن انگشت از یک طرف به سمت دیگر، صاف نمایید. توجه داشته باشید که در استفاده از موکاپات نیازی به فشرده ساختن و کوبیدن سطح قهوه ندارید!
۴٫ مخزن پایینی موکاپات را تا نقطه زیر سوپاپ قهوه ساز، با آب خنک پر نمایید.
۵٫ سبد قهوه ساز را روی مخزن پایینی قرارداده و اجزای موکاپات را به همدیگر ببندید ، مخزن بالایی را کامل به مخزن پایینی قهوه ساز بسته تا کاملا آب بندی شود.
۶٫ اسپرسوساز روگازی را بر روی شعله حرارت متوسط قرار داده و منتظر بمانید تا آب داخل قهوه ساز موکاپات به جوش بیاید.
۷٫ پس از بجوش آمدن آب داخل مخزن ، آب با فشار از میان قهوه می گذرد و قهوه را دم آورده و شروع به حرکت به مخزن بالایی و خروج از نازل قهوه ساز می کند. پس از خروج کامل قهوه دم شده از نازل شعله را خاموش نموده و قهوه تان را در فنجان قهوه بریزید و سرو و نوش جان نمایید.
دیدگاهها0
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.